Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tar av dig skorna!

Om du tar av dig skorna!

Välkommen in!
Tar du av dig skorna så vet du om att du kommer att bli min
För jag kommer att ta till alla tjuvknep som jag kan för jag tycker att du är så himla vacker och fin
Lika söt och grann som ett väl lagrat kärleks vin
Måtte den här sagan bara nu få bli sann?!

Hon bara tog av sig skorna och klev på som om hon hade levt här i hela sitt liv tillsammans med mig
Så inte undra på att jag blev kär, bara så där
För nu var det ju bara vi två
Och jag tänkte för mig själv
Hur ska det här gå?

Jag satte på en skiva med kärleksfull musik
Ville väl bara få henne att slappna av för det sista som jag ville var att hon skulle få panik
Så därför körde jag hela registret
Körde en sjyst taktik
För det sista som jag ville var att det skulle spåra ur
För om hon blir uttråkad kanske hon tröttnar och går?
I sådana fall så är det min vanliga otur

Välkommen in!
Men om du tar av dig skorna kommer du …………………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-11-10 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel