Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungelns lag!

Djungelns lag!

Ett offer, ett byte, ett kadaver!
Gamarna får snabbt upp vittringen på den döda Zebran där dom svävar högt upp i luften
Och genast så kan alla dom andra rovdjuren på marken se att det flaggas om mat
Så det är först till kvarn som gäller
Ingen tid att vara lat
Och om du nu råkar vara en av dom första att komma på plats får du allt visa dig att du är en tuff en!
För konkurrensen är hård
Rävar, gamar, hyenor, lejon
Så kommer du för sent lär det bara finnas lite rester kvar på ett fat
Men så är det ju också djungelns lag
Äta eller ätas
där det bara är den starkaste som vinner




Fri vers av Ken Cassel
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-11-10 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel