Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mig med!

Du tog mig med!

Du tog mig med!
Slet tag i min hand och började springa din väg med mig som om det brann någonstans?
För vad det nu än var, så var det bråttom
Ingen tid att ödsla
För det gäller ju att smida medan järnet är varmt
Så jag förstod att du behövde mig och min kärlek
Du ville ha min värme med kel och smek omslingrandes i en kärleksfull lek

Så jag följde snällt med
Men endast då på grund av kärlek
det som jag känner för dig
För som du vet?!
Så finns det ingenting som jag inte kan göra för dig

Du tog mig med …………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-11-10 19:07



Bookmark and Share


  MammaMia
Hoppas du får uppleva den kärleken du skriver så härligt om.... NJut. MG
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel