Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kan inte prata med varandra för du får mig att tappa rösten


Klen (t)röst


Där kommer du
du är så söt så att jag
inte får fram ett ljud

"tyvärr
jag kan inte prata med dig
jag tappade rösten"
viskar jag


du böjer dig ner
och plockar upp den igen.




Fri vers av Junibarn
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-10 21:40



Bookmark and Share


  Hinata
Jättefin!
2007-11-12

  Lena Krantz VIP
Ha ha den var bra!
Ibland är det så, man får tunghäfta, och du skildrar det bra!
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn