Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla män känner väl igen detta? I alla fall om ni haft nån kvinna....


I väntans tider

Jag ringer
Sa hon
Om en stund
En stund….
En stund…….
En stuuuuunnnnddddd..
EEEENNN SSSTTUUUUUNNNNDD…

En jävla stund
En stund till
Förbannade väntan
Hm var gör hon egentligen
Fan
En stund till…
Trött som en gris
En stund
En stund till
Kvinnor…
Förbannat man kan inte leva med dom
Eller utan
Och framförallt inte på avstånd
Tänker man


En stund igen
En till
Tiden är som heta vattendroppar på min hud
Varje förbannad sekund är som nåt slags
Tortyr

Så klickar det i telefonen
Och så ringer det
Och….
OCH….
Hej kvittrar hon
Har du väntat?
Nääääää dååååå svarar man
För vad annars, när man är kär
Och galen….




Övriga genrer av LassO
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 23:09



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Inte illa! Och du vet ju, vissa är värda att vänta på...!
2007-11-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh vilka härliga bilder du framkallar. Att vara kär är oslagbart!
Tänk att ni män kan vara så lika oss kvinnor i det avseendet.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO