Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du när du känner dig ensam?

Vad gör du när du känner dig ensam?

Vad gör du när du känner dig ensam och bara längtar efter en kram?
Men tyvärr så finns det ingen sådan person i din närhet just nu som vill ge dig en sådan
Så du undrar
Och varför ska det alltid vara jag som är den som tar första steget till lite ömhet?
Känner jag mig så naken och utsatt?
Tydligen så gör jag det!
Så är det nu som jag ska ta saken i egna händer och börja drömma medan jag smeker mig själv?
När det inte är det som jag vill!
Jag vill ju bara kunna dela mina innersta känslor med någon som är på samma nivå
Där det bara är vi två som vill finnas till och lite till

Vad gör du när du känner dig ensam ……………….?




Fri vers av Ken Cassel
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-11-11 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel