Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan vi tar oss en fylla!

Medan vi tar oss en fylla!

Hallå!
När var det sista gången som du kom och hälsade på?
Det måste vara bra längesen för det har säkert redan gått ett år
Men nu står du här igen
Så stå inte bara där utan kom in min vän
Så jag får höra hur du har haft det
Så jag får höra hur det går för dig

Jag blir alltid lika glad när du kommer på besök för det är då om jag tar fram en kasse öl
Så att vi kan prata gamla minnen medan vi tar oss en fylla
Medan vi tar oss en riktig krök
Sen åker vi in till stan och hälsar på alla vackra kvinnor som vi möter
Vi bugar och tar av oss hatten för dom flesta skojar och skrattar och fortsätter att festa
Dansar så mycket vi bara orkar innan benen sviker oss
För sen när vi somnar in kan vi känna oss nöjda
Nöjda och glad över att vi får en liten siesta

Hallå!
När kommer du tillbaka nästa gång?
Jasså, du vet inte
Men det gör inte så mycket för du är alltid välkommen
Och nästa gång som du kommer kanske vi kan stämma upp i en sång?
För med en varsin öl i hand kan vi krama om varann som dom goda vänner som vi är
För aldrig ska vi låta någon eller något få komma oss i mellan
Aldrig ska vi behöva känna att vår vänskap är till besvär
Låta någon spela ut oss emot varann
Så till nästa gång som vi möts
Hej då!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-11-11 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel