Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara njuter av stunden!

Bara njuter av stunden!

Tra la la!
Det är nu som jag skiner upp och är glad
Skrattar ett litet tag
Bara njuter av stunden
För just nu är det ju bara du och jag min vän som sitter här tillsammans i den vackra lunden
Tittandes på alla fåglar som kvittrar runt om i varje träd
Och titta där på den där lilla söta gulliga hunden som springer löst omkring
För där kommer Matte i full galopp i hopp om att fånga in sin hund
Men själva så skrattar vi bara lite grann för vi tycker att just nu att livet bara är på topp
Så allting känns bara lugnt
Tra la la!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel