Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiken

Nyfiken

vad händer här näst

Nyfiken

vad göms bakom nästa dörr 

 

Nyfiken

visst pirrar det i magen

när en tanke leker med ens sinne 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 10:08



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Nyfikenheten är vår nyckel till ett rikare liv!
Carl-Erik
2007-11-11

  Liisa
ett lekande djup.... intressant!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson