Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när blommorna sover

när blåklockorna somnat
vyssats till sömn av havsbrisen
när kronbladen slutat pingla
ikapp med mitt klingande skratt
och drömmarnas land öppnat sig
fyllda av solstrålar
för en gråtande blomma

då vill jag dansa i månskenet
under en stjärnbeströdd himmel
följa älvornas skimrande dans
bland sovande blommor
och bara leva livet
för att det så vackert




Fri vers av livräddaren
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-05-05 22:16



Bookmark and Share


  madinsane
'då vill jag dansa i månskenet
under en stjärnbeströdd himmel
följa älvornas skimrande dans
bland sovande blommor
och bara leva livet
för att det så vackert'

och hur vackert är det inte..
du är en riktigt talangfull poetissa, du!
2005-05-12

    vilsen
det är inte bara livet som är vackert . detta var jättebra !
2005-05-06

  Myself
en riktig kvällsfösare,mjukt skrivet.
2005-05-05

    Hades Is Rising
fint skrivet!
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren