Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars dag...



En fars dag, en pappas egen dag finns och somliga minns tillbaks, till dagar då någon liten med bricka och kaffe kom. Ett leende varmt och stor kram i öppen famn, en dag att minnas en dag som för alla inte finns. En pappa, en gestalt där trygghet och ömhet finns. Ett stöd som får hjältar att lystra till, en människa där, i vars ögon någon ser. Till att vårda och i sitt hjärta fostra. Fars dag har blivit en commerse, dock borde det få bli en dag att påminnas om vad rollen pappa innebär. Ett högre ämbete finns inte för ett barn, än sina föräldrar. Tar vi den uppgiften på det fullaste allvar?




Fri vers av stefan.g
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-11 11:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, otroligt vackert, bra skrivet!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva