Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan är nära ett svar

Klurar

vimsar

drömmer,

ser svaret

men modet

att våga tro

att det är det rätta 

är gömt bland bergen.

 

En dans bland molnen

ett brinnande eko

att våga se

att våga tro

gåtan är nära ett svar

men är det det rätta. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson