Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuterna blir timmar

Minuterna går

lyssnar

väntar

längtar efter din röst.

 

Ger drömmen liv

ser

känner

sover bland molnen

leker i tanken.

 

Men minuterna blir timmar

och väntan outhärdlig

dömmer slutet innan det börjat

men vänder det sen

för att nå toppen

och känna hur elden

det inre slukar. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson