Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter upp mitt inre

Elden

leker sig fram

skapar begär

väcker längtan

ger mystiken

i gråskalan ett namn.

 

Slukar energi

gnistar

leker

suger i sig sekunder.

 

Elden äter upp mitt inre

allt därinne brinner

söker

finner mer

växer

ser över toppen

känner solens närhet

stunden timma är slagen

men är jag verkligen på rätt plats. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 11:53



Bookmark and Share


  Tildus
Verkligt fin text!
Sliter och drar i hjärtat när man läser.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson