Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L


Strålande liv, en själ i brand

jag springer i en tid av glädje

vaken till orden i din själ

ditt offer till mina gudar

för lyckan av evig tid

vägen uppför i ljus

ned mot havet

i grus av stjärnor

och glasklara ögon

iklädda hennes glittrande skratt

ty jag är din judas

att vila din skuld i mina armar

att ge upp alla krav

av för mycket

på för mycket

genom mitt pulserande liv

du är min ängel av frid

i mina nätter av eldhärjad frost

genom dagar av rost

då färgad höst svalkar min hud

i hennes vila

en explosion i bednad

- min gudinna

kyss timmarna längre

med helande vibrationer i min nakna kropp

då hela jag är här

väck min dag

 

brinn min själ

 




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 13:09



Bookmark and Share


    Nattviol
en helt underbar text!
så fantastiska ord du
med din känsla producerar
jag blir både tårögd
och glad!!
lyckliga hon!!
lyckliga du!

: )
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken