Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är sänd av Gud!

Hon är sänd av Gud!

Hon är sänd av Gud!
Hon är här för att ge er allihopa den ultimata kärleken
Då var och en av er från och med nu kommer att bli en Gud
För med era fickor fulla med kärlek så finns det ingen plats för hat
Och det kommer att gälla för alla
Pojkar som flickor
Kvinnor som män
Så öppna era hjärtan och släpp in kärleken in i era liv
Så låt inte en massa negativa tankar ta överhanden
och sätta er på driv

Hon är sänd av Gud!
The End!

Jag vill nu bara tala om att jag inte är religiös.
Men jag vill ändå slå ett slag för kärleken.
Så jag hoppas att ni ska tycka om den här dikten?!
För själv tycker jag att den vart ganska så bra.
Med vänlig hälsning




Fri vers av Ken Cassel
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-11-11 18:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja den är bra Ken:)!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel