Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag gör det ändå!

Men jag gör det ändå!

Jag vet inte varför kärleksfulla och sorgliga upplevelser får mina ögon att tåras?
Jag vet inte heller vilken del av min hjärna det är som styr mitt hjärta
och som i sin tur gör mig till den person som jag är? ( själen )
Jag vet inte ens om varför jag skriver det här?
Men jag gör det ändå!
Och hoppas sen att ni ska förstå?!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-11-11 18:41



Bookmark and Share


    Nattviol
du vet inte
jag vet inte
ingen vet

så är det bara!

och frågar du mig
så förstår jag allting
med glasklar skärpa

fast sen glömmer jag
bort det lika fort...

; ))
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel