Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till farsdag

Jag kanske inte kan ge dig

köpta saker av fin kvalit'e

En ny mössa som skyddar dig från vinter kylan

En bukett blommor?

nej dem vissnar så snabbt

En choklad ask kanske...

nej dem tar slut snabbare än då

 Jag ville ge dig något fint och symboliskt,

som visar hur mycket du betyder för mig...

En mössa för att du skyddar mig från allt ont

Blommor för att visa att med din kärlek växer jag...

Chokladen.... tja jag blev väldigt sugen på choklad

Men i alla fall... jag hoppas att det räcker

om jag skriver: tack... för du är min pappa

och för att du finns där för mig!




Övriga genrer av Sikska
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 19:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vackert. Hoppas pappa får läsa den
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska