Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REALISM MED EN ROMANTIKER (vol: V)

 

 

 

Mörkret rann ut fyllde alla karen

I askkoppen min slutsats

Öppnade ändå Orions bälte

På denna stjärnklara avsats

I brus från verklighet

Jagar ett försvinnande spårlöst

Gåtan Människan alltid närvarande

Ett fall ohjälpligt svårlöst

Min värld sitter där på himlen

Ett stjärntecken ännu outtolkat

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-11-12 01:26



Bookmark and Share


  Darkness
Fin!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna