Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självömkan

Jag slickar glupskt mina sår
och tvingar även dig att
delta

i min festmåltid.

Även fast jag faktiskt vet
att du redan är väldigt
mätt, men

ändå kan jag ju inte
hjälpa det eftersom jag
avskyr

att äta ensam.




Fri vers av b.c.
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-06 07:34



Bookmark and Share


  Connie
Gudars skymning så bra!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.