Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd, liknöjd

 

Om vårt liv är en förundran
av
livet självt

så var det en undran
om
dödens själ

som jagade mig på flykten

Livet stannar aldrig
utan
går vidare

Men du trotsade livet
stannade
nöjd, liknöjd

...och det kunde, så hjälpe mig Gud, inte jag
 



Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 09:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Om vårt liv är en förundran av livet självt...inleder du denna kloka dikt...där man får en tankeställare minsann!!!!!
2007-11-13

  Effell
Här finns en tung och kuslig stämning. Flyktkänslan känner jag igen mig i.
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP