Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, när man känner sej ensam, vill man vara nära nån, som man tycker om.


Tillsammans

Gå med mej
Jag känner mej ensam
Håll om mej
För jag behöver det
Vill du mer
Så gör vi mer
Men det viktiga är att känna
Våran längtans samklang
När vi finner att kärlek och trygghet
Upplevs tillsammans




Fri vers av LassO
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO