Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu försökte jag vara lite listig....he he


Ingentinget

 

Det ögat inte ser
det hjärtat inte vet
är ändå lite mer
än alls ingentinget
 



Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 10:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hhihihihi!!!
2007-11-13

  Inkarasilas
Hehe tycker det är förbannat kul just nu, pehe :))
2007-11-12

    Maria Malm
\"ingentinget\" är egentligen ett litet lustigt ord.
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP