Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som hörselskadad känner jag mej många gånger utanför. Men jag är positivt lagd som tur är.


Vad gör det om man inte hör allt som sägs

Jag sitter i en klunga människor som pratar i mun på varandra.

Jag har själv valt att gå hit för ibland utmanar jag mina
svårigheter att höra och hänga med.

Jag tänker att jag sitter i en ö som är avskuren från allt och alla.

Min vän kommer plötsligt ihåg hur jag upplever de helt hörande.
Hon får mig att börja prata och vara med i klungan.

Jag går hem efter ca tre timmars samvaro, jag är mycket trött efter all
avläsning men samtidigt så nöjd med mig själv.

Jag kommer aldrig att gömma mig bakom mitt handikapp!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 13:12



Bookmark and Share


    Charlotte S
Massa respekt till dig. Vad kul att du är så positiv!!!
2007-11-12

    Maria Malm
Duktigt kämpat!
2007-11-12

  Ronny Berk
en nyttig påminnelse vad gäller umgänget med människor...om ofrivilligt utanförskap...
2007-11-12

  albertina
En viktig text. Och jag tycker att du är stark som utmanar dig själv. Och så slutet Jag kommer aldrig att gömma mig bakom mitt handikapp. Det är en bra inställning som alla borde ha=) =)
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP