Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Skrapar försiktigt på din yta
Försöker förstå mig på
Närmar mig varsamt
Vill inte tränga mig på
Önskar du kunde vara nära mycket oftare
Under andra omständigheter
Men tar det jag kan få

Skrapar försiktigt på din yta
Försöker se vem du är
Närmar mig sakta
Vill att du ska se vad du kan få
Ber dig komma närmre
Kom kryp tätt intill

Skrapar försiktigt på din yta
Du har då märkt
Sett en del av mig
Du rör mig så försiktigt
Vad beror det på
Var inte rädd för framtiden
Lämna det gamla bakom dig

Skrapar försiktigt på din yta
Försöker se vad som finns kvar
Kanske är det så enkelt att du inte är klar

Så jag slutar skrapa på din yta
Lämnar det till att utforska
När du är redo
Så finns jag här.....




Fri vers av BoingBoing
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-11-12 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing