Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha hört om ett antal beskrivningar av kvinnor som utsatts, så dyker det upp såna ibland.... ur minnet. Man vill klä dom i ord, man önskar att dennes vänner skulle få höra, hur \"han\" är.


Djävulen i brynja

Du är så jävla ful
Sa han
När hon vaknade
Eller rättare sagt
Han väckte henne

Sittande på hennes kropp
Med handklovar som låste hennes händer
Djävulen i brynja
Full som ett svin
Han drog av henne trosorna
Och eldade upp könshåret
Med ett belåtet flin
Hans sätt att tända en kvinna

Sen tog han ett ljus
Och droppade stearin
Men ett belåtet djävulskt flin
På hennes utsatta kropp
Efter det så tog han faskan
Och tvingade in den i henne
Juckade den fram och tillbaka

Med ett jublande
Så kom han mitt i detta
Ty så lite man
Var han även i den varianten
Så hämtar han geväret
Sätter de mot skötet och säger

Jag får tag i dej
Och skjuter dej här
Om du sticker
Men först skjuter jag barna
Ett och ett
Mens du ser på…

Han för upp pipan till munnen
Och säger sug på den
När hon inte gör det direkt så slår han till
Så tänderna knakar…
”Jag har kulor i
Så jag kan skjuta dej nu om jag vill”

En dålig kopia av en man
Som bara har kulor, i geväret
Har talat
Där endast rädslan är vad
Han kan använda mot kvinnor

Själv undrar man om inte
Det är dags för dödsstraff även i vårt land
När man får höra om sådant…
Eller offentlig spöstraff
Kanske \"kompanisstryk\"




Övriga genrer av LassO
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 14:29



Bookmark and Share


  Yvonne
Hu då, sådant skall inte ske ostraffat. Vad gör en sådan man för nytta i vår samhälle. Ingen! Sätt ondo bakom lås och bom. Dödsstraff är för lindrigt. Dör gör han ju ändå.
2007-11-12

  charlotte hedendahl
Tycker att det är en ypperlig ide med straff som verkligen passar brotten! Bra och engagerade skrivet!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO