Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon kommer kliver man åt sidan!

När hon kommer kliver man åt sidan!

När hon kommer kliver man åt sidan samtidigt som man ler och hoppas att hon sen ska säga Hej!
För man tycker att hon är så vacker kvinna en som mer än gärna får bli ens tjej
Så vill hon det då är ju allting helt okej!
Helt okej för mig i alla fall

Med kurviga kurvor har hon dom rätta måtten och vill hon nu bli min kvinna skulle livet bara kännas toppen
Då jag säkerligen skulle tycka att livet leker
Det värsta som sen kan hända är att hon gör slut för då kommer jag säkert att känna mig misslyckad
Som om jag hade nått botten
Som om jag inte har varit god nog
För det är i alla fall så som jag misstänker att jag skulle må?
Jag tror att jag skulle nog må ganska så dåligt ändå
Så, Hujeda mig!
Det vill jag ju inte
Jag vill ju att det ska vara vi två

När hon kommer kliver man åt sidan!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 15:32



Bookmark and Share


    Damm
Häftigt!!!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel