Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt Sommarlätta Minnen Trängas i


Hjärtat!



Knastrande torra kvistar blir blöta
I kyligt regndroppsblåsigt snöfall efter sommarkvällars värme
Mörkret kryper in i hjärtat




Bunden vers (Haiku) av madigan
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-11-12 16:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
men i hjärtat brinner kärlekens eld
vilken brinner för jaget, vännerna
för familj och bekanta
skänker även leenden åt främlingar
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan