Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som en våg!

Jag är som en våg!

Idag kom jag till en gräns där det är bågen som spänns!
Dags att kliva upp till nästa nivå i mitt skrivande?
Sen får vi se vad det består utav?
Sen får vi se om jag klarar av att hålla samma klass som jag gjorde igår?
Och den som sen vill får gärna titta in och se vad jag har lyckats få till
För jag är som en våg som flyter fritt på ett öppet hav
Förlåt!
Jag menar som en våg som flyter fritt in mot land
Förlåt!
Jag menar in mot strand




Fri vers av Ken Cassel
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel