Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig tid att växa



Än så är du bara ett embryo
i mitt liv
en liten notis
på sidan tolv
Knappt synbar
för någon annan
men kännbar
för mig
Sommarvindar över rimfrostade vidder
Ekens första röda löv
Det är hissnande att se dig
växa
att känna det
inombords
Dina ögon etsar sig fast
mot mitt nyckelben
Jag ler
när jag kastar håret över axeln
och studerar
hur du sprider dig
under huden
Det började som en lätt
beröring
men snart kan elden härja
fritt
i det öppna rummet

Mitt hjärta




Fri vers av HQ
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-12 19:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fin rytm i den här texten som jag njuter av
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ