Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon

i dina bägge gåtfulla ögon
såg jag hoppets lysande låga
att vara i din underbara närhet
gav mig allt som behövdes för att våga

*

fast jag bara mött dig i mina drömmar
känns allting så otroligt levande
du såg mig famla i blindo i mörkret
kom för att leda mig rätt i mitt trevande

*

i dina bägge majestätiska ögon
kände jag den rena sanningens låga
att vara i din underbara närhet
lagade den trasiga själens helande förmåga

*

fast du inte visste vem jag var
lyssnade du med en ängels tålamod
i ditt oändligt stora och varma hjärta
strömmar den röda kärlekens livgivande flod

*

i dina bägge gåtfulla ögon
fann jag svaren jag aldrig lyckats finna
att vara i din underbara närhet
fick den döende lågan i mig att åter brinna

*




Fri vers av Freeman
Läst 860 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-11-12 19:49



Bookmark and Share


  Agnes Scott
Meningsfull dikt, den känns passionerad, fylld av känslor; kärlek, brinnande kärlek. Mycket mycket vackert.
2007-12-20

    M
Lika vackert som elden i sig självt
2007-12-10

  anita VIP
Så underbart vackert.
2007-11-21

  -=em=-
jag blir tårögd, så vackert! Puss på dej vännen!
2007-11-18

  ia VIP
du skriver med hjärtat
\"mållös\"
2007-11-17

  livsdans
Den trasiga själens helande förmåga finns...en låga med ljus för livets lekfulla närhet! Vacker dikt som berör kärnan!
2007-11-14

  DanSan
****************************

Som smäcktande bäckar fyllda av liv!

*APPLÅD*

****************************
2007-11-14

  melancholia
det flyter sorg och lycka i dessa ord, du har fångat en otrolig kraft
2007-11-14

    Lindizz
väldigt vackra rader, sänder en varm applåd.
2007-11-13

    @->---
otroligt vackra rim, å jättefin rytm! bravo...
2007-11-13

    Pivvi
mmmyser av dina ord, du har fått in ett par riktigt klockrena ord som skapar en ännu större känsla i texten. Tänk bara majestätiska ögon...jag kan se dem... Vägledning, förståelse, tålamod och hopp, vacker i sig självt, vackrare i dina texter!
2007-11-13

  Stensamlaren
jättefint!
2007-11-12

  stella
Rytm, form och innehåll är här i sin fulländning!
2007-11-12

  Yvonne
Underbart vacker dikt. Undrar lite; varifrån får du alla vackra och passande bilder?
2007-11-12

  Patrick K
Du är riktigt bra!!
Jag gillar bilden :) Vackert skrivet!
2007-11-12

  Maria Zena Viklund
vackert!!
2007-11-12

  Carlita
så otroligt vackert om ögonens makt i det själsliga mötet
2007-11-12

  nettizen
Oj! Jaaa.... nä, det räcker med det tror jag. Vackert som attan! :)
2007-11-12

  prinscess VIP
det var vackert gåtfullt
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman