Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kniven på strupen!

Med kniven på strupen!

Med kniven på strupen kippade jag efter andan när den maskerade mannen sa
Du vet vad du har gjort?!

Med förvånade ögon började min hjärna arbeta för högvarv
Vad har jag gjort?
Nu måste jag tänka efter och det jävligt snabbt om jag nu är rädd om mitt liv?
För nu måste jag ge honom ett svar och det måste vara ett bra sådant
Så jag säger rappt

Förlåt!
Hur var frågan?
Vad har jag gjort?
Jag har ju gjort så många saker så jag kan inte komma på något speciellt enskilt fall

Då svarar den maskerade mannen med lyster i sina ögon
Du har gjort mig lycklig för du ska gifta dig med min syster
Så ta hand om henne väl för om det händer henne något illa så är det dig som jag kommer att söka upp
För om hon blir olycklig kommer jag att skylla på dig och säga att det är ditt fel
Bara så att vi förstår varann?!
Bara så att du vet

Jag svarar lugnt
När hon sätter på mig ringen så vet jag att i den så ingår det ett stort ansvar
Så jag vet att den kommer att väga tungt
Men så ska du också veta att jag älskar din syster och vet att jag kommer att kunna göra henne lycklig?!
För när vi kysser varann känns det alltid som vi sitter i en båt som svajar
För då blir det alltid ett tungt gung
Så du kan gott slappna av och känna dig alldeles cool lugn

Med kniven på strupen ……………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-11-12 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel