Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få skämma bort sig själv

Är helt underbart ibland

gå en statts runda och köpa

sig något nytt är hälsa för hela själen

man blir så glad att få pyssla om sig

själv man känner sig som ny och piggare

person av att få frisera håret nöjd blir

man av en runda för sig själv

man kommer hem igen med nya tag

man ler åt hela familjen när man känner

sig tillfreds med sig själv efter att fått

en egen dag för sig själv det är toppen

tycker jag för det får mig att må så bra

så man trallar med glatta steg hem igen efter

att fått skämt bort sig alldeles själv  för en dag




Fri vers av Ann-christin
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-12 22:04



Bookmark and Share


  Just Emotions
aaa känner igen det.. så underbart attjust få skämma bort sig sj.. applåd för texten*
2007-11-12

  tingeling
lyckogivande. Mkt bra skrivit!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin