Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter förlust av sanna sagor

skrik

mitt inre har gett upp idag

slå

mina brinnande hjärtslag

jag tappade vägen ur min hand
förlorade mig själv ett tag

i dig

Och jag känner inte längre
personen i mitt skin

Så kyss mig
håll mig
läk mig

jag är din!

blöd på mig min ängel
för du har mitt liv i ditt blod
mina drömmar i tunna ådror
mina skrik i din själ

ekon jag aldrig hör

gråt med mig
mitt hav
dränk mina lågor

älska

och lev mina sagor




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-12 22:31



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Jag gillar utlevelsen i texten, och hängivenheten. Mer sånt i poesin, mer sånt i livet.

Men jag gillar inte capslock. Skriv oss inte skriken på näsan- vi ser dem ändå.
2007-11-14

    Nattviol
\"blöd på mig min ängel
för du har mitt liv i ditt blod\"

och enterknappen har du
använt, ser jag... *ler*
fått luft mellan orden -
och styrka i meningarna!

sorgesamt vackert
mitt i SKRIKET...
mycket bra, vännen!
: )
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken