Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner lugn

jag ska glida fram på ett bananskal
ta dagen som den kommer
vill inte känna oro
ingen stress eller press
inget tvång att prestera
för jag har ju ändå ingen dröm om att en dag regera
känner mig ändå som en kung
har mina underbara barn
som är friska och mår bra
att mina nära och kära älskar mig
de btyder allt
de e allt jag begär
jag lovar och svär



det fanns en tid
då jag var så djupt nere
botten var nästan nådd

trodde jag var såld
var så uppe i mitt eget
märkte inte att folk i min närhet for illa
när jag tänker på de
så vill jag radera och sudda ut allt
men som dom lärda säger så lär
de va en omöjlighet
så de e dags att gå vidare
tid att glömma och förlåta
alla man sårat men även sig själv
hålla blicken frmåt
ej grubbla o tänka för mycket saker som har hänt
för då finns de risk
att livskurvan störtar neråt igen




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-11-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488