Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man låta bli, att tänka på sånt, när det är varmt och flickorna söta...


Nude boll

På en strand i en liten vik
Fanns det nät för de som ville
Där man spelade ofta var varm kväll
Och där fanns en viss erotik
För både tjejer och kille
I denna vilda musik
Med bollar och bröst, spel och mimik

Så man spelade plötsligt om plagg
De som vann, fick ta av den så
Tjejer var färre, med de hade ju ändå
Ett plagg extra, att kunna få
Så bollar for, och tyget flög
Man sakta förde, ner liksom smög
Det som man hade låg sen i hög

I naken skymning, bland svett och sand
Ett slags erotikens, samarkand
Boll och spel, kön och lust
Den varma och sköna kust
I nakenhetens heta land
Tills detta tagit, anda och must

Vad som sen hände, får ni ej veta
Och vill ni se stranden får ni leta
Men man kan drömma om de ljuva kurvor
Vad de idag kunna heta
Så minns man vackra, och ljuva murvor
Ben som sprattlar och spreta




Fri vers av LassO
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO