Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ena veckan förlovar man sig nästa förlorar man någon nära


Morfar

Nyheten föll
som snön utanför

Plötsligt en dag
finns du inte mer
Här står jag
tårar från min kind
faller ner

Du såg världen
du diktade stort
livet och dess värden
kan förändras fort
Du seglade världens hav
nu får jag lägga blommor
på din grav


Vila i frid kära Morfar
Bernt Thorsson
10.3.1921 - 13.11.2007




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 12:40



Bookmark and Share


  Mari N
Livet har sin gilla gång, något vi inte rår på. Du får en tanke, min vän.
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk