Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra folket!

Det vackra folket!

Med rovlystna ögon spanade han in alla vackert underbara köttstycken med drömmar om älskog
Men det är inga köttstycken
Det är livs levande människor
Det vackra folket!
Kvinnorna!
Så det är inte mat som han trånar efter utan det är kärlek
För han vill bara pussa på dem, krama om dem i hopp om att hitta den som ska kunna uppfylla hela hans innersta väsen med kärleksfulla känslor
Där två stycken individer möts och smälter tillsammans till en enda stor klump

Med rovlystna ögon ………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-11-13 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel