Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äsch. Nej, komma på titlar är inget jag är bra på heller.


Otymplig dynga

Svag och liten, rädd och stel
Krävande, otymplig dynga
Självisk och hjälplös
Nyckfull och dum
Lat och girig
värdelös

Att något så litet kan vara så fel
Ett frö till ett så stort problem
Håll dig vid lågan, den värmer en del
Och nej, vi kommer aldrig älska dig




Fri vers av EmmaHS
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-11-13 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmmaHS