Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en gammal \"dikt\", som det mesta jag har lagt upp här på poeter.se Jag är lite osäker på vissa rader och uttryck. Vet inte riktigt om det är korrekt svenska. Men det är kanske inte det viktiga, rim-mönstret var lite intressantare i alla fall


Ett hjärta allt utom litet

Hur kunde hennes öde sluta så här?
Hon som gjorde allt andra borde
Flickan som var så ung och så kär
Hennes hjärta allt utom litet

Och vacker var hon, sa grannpojken han-
som inte ett närmande torde
Ty han var en sådan inåtvänd man
Ett hjärta så trött och slitet

Ja det som blev hat var kärlek förut
För blind för att se vad han gjorde
Hon blödde likt blodet aldrig tog slut
Hennes hjärta allt utom litet




Fri vers av EmmaHS
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-11-21 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmmaHS