Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Skrivkramp\", det är vad jag har. Men så här ser det ut i alla fall. .. Äsch


Ni fick mig till slut

Jag är en jävla reaktion
sammansatt av ritualer
Det är vad ni försökt
säga mig i hela mitt liv
Och inte förrän nu
har jag förstått att det är så
Inte förrän nu har jag gett
efter och blivit realist
Inte förrän nu,
när jag äntligen anpassat mig,
har ni klagat på min avsaknad av glöd
Att den jag hade var nåt att sakna
Trots att ni ger mig smäll efter smäll
Kommer jag aldrig mer att vakna

Tack.




Fri vers av EmmaHS
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-11-20 23:54



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Kära EmmaH: Du missupfattade mig helt. Det var orden \"kommer jag aldrig mer att vakna\" som gjorde mig bekymrad! Det är absolut inget fel på Din dikt, tvärtom! Vänliga hälsningar!
Ingvar
2007-11-21

    ingvar VIP
Det lät inget vidare, EmmaH. Hoppas att inte behöva ta Dig på fullt allvar just i vad Du nu skrev i alla händelser!
Ingvar
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

EmmaHS