Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrevs för något år (kanske 2, kanske 3) sedan men den måste ändå läggas upp, tydligen. ... Kanske 1,5.


Krossade drömmar, Krossat glas

Han drömde om ett liv i extas
Krossade drömmar bland krossat glas
Hans ögon var stängda, men drömmen tog slut
Han gick vilse i mörkret och hitta’ ej ut
Hans sista ord var \"Världen är kall\"
Och allt slutade med ett tjugofem meters fall
Han ångrade sig men det var försent
Krossade drömmar bland krossade ben...




Fri vers av EmmaHS
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-13 17:53



Bookmark and Share


    Issand.
who jättefin och ledsam
slutet var så snyggt så
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

EmmaHS