Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mycket förspel!

Med mycket förspel!

Vi har precis haft sex med mycket förspel och med mycket spex
Men så var vi också kraftig sammanlänkande omdanande som ett superlim
Och vi är inte mycket konstigare än andra människor
För som så många andra människor försöker vi alltid att hålla våra kroppar i trim
Så nu känner vi oss båda som på nyfödda
Så tydligen måste det ha varit längesedan sist
Att inte ha någon att krama om under längre perioder kan faktiskt i längden vara ganska så trist
Jo, men visst så är det nog så?!
Hej så länge
Hej då!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel