Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonen hos betraktaren!

I ögonen hos betraktaren!

Fina bröst
Vacker figur
Och här ligger jag bredvid henne
Måste nog vara världens lyckligaste kille som har haft en sån otrolig tur som har träffat på en sån underbar kvinna
Men att jag sen själv inte är världens snyggaste kille är inte så speciellt kul
För ibland så känner jag mig faktiskt ganska så ful
Men eftersom hon älskar mig ändå måste det väl ändå betyda att jag har någonting annat som hon tycker om
Och bara för det så kommer jag aldrig låta henne få försvinna
Försvinna ur mitt liv
Så för att jag ska lyckas få behålla henne sjunger jag alltid för henne en liten söt kärlekssång innan vi går till sängs och somnar in
Hon är så vacker, hon är så fin!

Ps.
Så ful är jag väl nog ändå inte?
Eller är jag?!
Det är nog bara i ögonen hos betraktaren som kan avgöra den frågan




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vem är ful och vem är vacker.kan nog bara gud avgöra.fint skrivet
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel