Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2007




ett år av många
med dagar så långa

ett år att glömma
eller djup inom mig gömma

ett år med otrohet och svek
eller bara en känslokall lek

ett år då sanningar som
jag inte ville höra kom

ett år då tårar och blod rann
men året då jag framtiden vann




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 19:56



Bookmark and Share


    Imagine
Ååååh, slutet var bäst, bäst! Fantastisk, dikten påminner mig om samma känsla inför år 2005.. Då mitt liv vändes upponer, så just därför tycker jag så mycket om slutet, för jag är ett levande ex på det :)
2007-11-17

    *Zenobia*
hoppas du får ett bättre 2008....
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson