Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän!

Min bästa vän!

Om jag kunde fly?!
Då skulle jag ta första bästa buss ifrån den här stan och bara åka runt hela dan
Innan jag vänder hem igen
För trots allt så älskar jag ju henne
Hon är ju min bästa vän
Ja ni vet?
Kärleken!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel