Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd till döds återföds

Hur har ditt hjärta splittrats till sådant vackert grus
av tårar likt diamanter?

I tomrummet föds moln på den klarblå himlen
- vita och fluffiga

Hur kunde solen sänka sig så djupt
när den lyser så starkt över gröna ängar?

Men nytt gräs växer på den brända jorden min ängel
- vid bäcken av tårar

Så varför vandrar du med tunga steg när skärvorna skär i ditt liv?

Sträck ut alla händer och ropa ut din själ över vidderna
Så skall tusen armar lyfta dig över din historias alla eggar
och så lyckans lundar kring dess begravnings plats




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 23:48



Bookmark and Share


  Thurizas
återfödelse,mycket vackert,enkelt som det skall vara.Ja varför göra saker mer kompliserade än vad det är egentligen,hellre lätta steg på skärvor än tunga. underbara liknelser i dina texter.=)
2007-11-20

  Sländan
Jättefin! Tycker om massor!
Peta dit ett till \"t\" i första meningen så blir det perfekt!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken