Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet varar så kort

Livet varar i så många år,

Svårt att förstå att glädjen den kommer aldrig någon få

Tiden är kort och den bör inte skjölas bort.

tro och hopp är nåt som många har högst i topp.





Fri vers av Torparn
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torparn