Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejon

Spännvidden skänker mitt ansikte en tår
Det har varit många slitsamma år
Inse faktum att livet är svårt
Pinsamma lejon drabbar dig hårt




Fri vers av Torparn
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torparn