Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek kommer...

Kärleken kommer, kärleken går

Den kärlek vi haft har satt sina spår

Den känns som vi älskade senast igår

Men nu idag finns ingen som förstår

Man står ju där ensam när kärlek förgår

Att livet är hårt när du mig försmår

Finnes det någon som mera förmår?

Att så det slutar är ej svårt när man spår

Och känner därinne hur illa man mår

Hur vi har det tillsammans, efter alla dessa år!

Snart är det dags för att fälla en tår

Kommer någon mig att sakna den dag jag då går?




Fri vers av LassO
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-14 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO